Over Coldtec2020-03-11T22:04:05+00:00

Over Coldtec

Onze uitdaging is voor iedere klant een perfect binnenklimaat creëren.

Vakkennis

Een perfect binnenklimaat gaat niet alleen over een goede temperatuur, maar ook over luchtkwaliteit, energieverbruik, milieubelasting en zelfs over design. We weten wat er op de markt is en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Doorontwikkeling

Doorontwikkeling is voor ons een geliefde term. We vinden het belangrijk dat ons personeel de nodige vakkennis heeft en gecertificeerd is. We investeren daarom graag in het opleiden van gemotiveerde mensen en luisteren naar de ervaringen van onze klanten.

Totaalservice

Omdat we onze klanten graag alle zorgen ontnemen, bieden we een totaalservice aan. Naast het vakkundig aanleggen van klimaatsystemen, bieden we onderhoudscontracten en uitstekende service aan. Ook zorgen we indien nodig voor de elektrische installatie.

Samenwerking

We kennen het belang van samenwerking. Door samen te werken met andere bedrijven binnen onze sector doen we kennis op. Uitvindingen die een ander heeft gedaan, hoeven wij niet opnieuw te doen en andersom. Hetzelfde geldt voor fouten maken.

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Uit ervaring kunnen we zeggen dat er vrijwel altijd een oplossing is.

Neem contact op

Zadelmakerstraat 11
2984 CC Ridderkerk

+31 (0)78 30 30 302
info@coldtec.nl